Coaching voor stellen Boek een intakegesprek Over Anne de Jong Alles over de methode Bestel het boek 'Sorry Schatje' Bestel het relatiespel Sorry schatje-AI De Relatiecoach in de media Opleiding tot relatiecoach De relatiecoach geeft tips Relatietest

Word gecertificeerd relatiecoach

Heb jij net zoveel passie voor liefdesrelaties als Anne? Ben je een ervaren coach, psycholoog of hulpverlener en wil je graag relatiecoach worden? Dat kan!

Meer informatie

NONONS is een opleidingsinstituut gespecialiseerd coaching en leiderschap. Onze naam zegt het al: wij zijn no-nonsense. Bij ons geen ingewikkelde theorieën en vaag of zweverig gedoe. Maar wel duidelijke handvatten, concrete en praktische oefeningen en stappenplannen. Je bent bij ons aan het juiste adres als je goed wilt leren coachen. Wij helpen je zelfbewuster en effectiever te worden in je rol.Je leert bij NONONS vooral door te doen!

De opleiding tot relatiecoach

De relatiecoach opleiding is net als de andere NONONS opleidingen een praktijkgerichte opleiding. Je leert op professionele, diepgaande, maar ook positief luchtige manier te werken met stellen die hun relatie willen verbeteren. Dit kunnen goede stellen zijn die van een 8 een 9 willen maken, maar ook stellen in veel slechter weer.

De opleiding is een combinatie van theorie, praktijk en reflectie, waardoor je na afloop zelfbewust en zelfverzekerd aan de slag kunt als relatiecoach. In de opleiding leer je werken met de door Anne de Jong ontwikkelde De Relatiecoach methode®. Na de opleiding ben je gecertificeerd relatiecoach en kan je opgenomen worden op de website van derelatiecoach.nl.

Meer informatie

De Relatiecoach methode ®

gebaseerd op oneindig veel coachuren en wetenschappelijk onderzoek

geeft je voor de rest van je leven vaardigheden om in de groene zone te komen

hielp al duizenden stellen bij het verbeteren van hun liefdesrelatie

Veelgestelde vragen

Nee, je certificeringsproces als coach doe je altijd zelf bij NOBCO. Je ontvangt als je slaagt voor onze coachopleidingen een EMCC-EQA geaccrediteerde diploma op foundation (Coach Intern), practitioner niveau (Coach Intensive) of senior-practitioner niveau (Coach Expert) en deze opleidingen zijn erkend door NOBCO. Een geaccrediteerde diploma op een van deze niveaus maakt het proces tot gecertificeerd coach bij NOBCO wel makkelijker, omdat je veel eisen kan afvinken met het aantonen van je geaccrediteerde diploma. Kijk voor meer informatie op NOBCO https://www.nobco.nl/pagina/vereisten-eia-keurmerk

Al onze coachopleidingen zijn in principe live bij NONONS Amsterdam of NONONS Rotterdam. Kijk in onze agenda voor de startdata.

De opleiding bestaat uit 11 opleidingsdagen en examen en heeft een looptijd van negen maanden.

Je mag altijd een oriëntatiegesprek inplannen met onze studieadviseur Chantal Kok. Je kan zelf een afspraak bij Chantal in de agenda plannen wanneer het voor jou uitkomt via https://nonons.nl/gratis-orientatiegesprek/. Als je liever direct belt, kan dit natuurlijk ook via 06-81913919.

Het is mogelijk om het informatieformulier in te vullen op onze website en dan belt Chantal jou ook even terug en/of stuurt zij je de specifieke brochures toe per e-mail. Op onze website bij de specifieke coachopleiding kun je ook altijd zelf onze brochure downloaden om het rustig door te lezen.

Ook organiseren wij gemiddeld per drie weken een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn live in Amsterdam of Rotterdam of online via Zoom. Onze bijeenkomsten zijn altijd gratis en kun je al je vragen stellen, kennismaken met NONONS en de sfeer proeven. Voor een overzicht van de data verwijs ik je graag naar https://nonons.nl/info-avond-coach-opleiding/.

Ja, dat is nodig. Kijk vooral bij de specifieke opleiding welk niveau wij vragen, maar hbo/wo werk- en denkniveau is altijd vereist. Als hierover twijfel is, kan je altijd contact opnemen om je individuele situatie te bespreken en te overleggen.