Coaching voor stellen Boek een intakegesprek Over Anne de Jong Alles over de methode Bestel het boek 'Sorry Schatje' Bestel het relatiespel Sorry schatje-AI De Relatiecoach in de media Opleiding tot relatiecoach De relatiecoach geeft tips Relatietest

Over Anne de relatiecoach

 

Anne de Jong is oprichter van De Relatiecoach en NONONS. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als (relatie)coach, psycholoog, trainer en opleider.  Na haar studie psychologie deed ze ongeveer alle (relatie)coachopleidingen en besloot ze haar coach ervaring en wetenschappelijke kennis te vertalen naar makkelijke handvaten en modellen die gebruikt worden in haar boeken en opleidingen.

Meer over NONONS

Anne de Jong

Mijn grote droom met derelatiecoach.nl is om ieder stel te bereiken. Relatie- coaching is voor veel mensen een soort laatste redmiddel. Als je daar samen naartoe gaat, moet het wel heel erg met je relatie zijn gesteld. Misschien heb je het zelfs al wel opgegeven en doen jullie het alleen voor de bühne. Of voor de kinderen. Of om later te kunnen zeggen dat je er alles aan hebt gedaan.

Ik vind dat onzin. Werken aan je relatie kan ook fijn zijn, luchtig en zelfs leuk. Maar vooral; noodzakelijk. Als je al twee weken onverklaarbaar buikpijn hebt, ga je dan even langs de huisarts of wacht je af tot je niet meer kunt lopen van de pijn? Als je auto een vreemd geluid maakt bij het remmen, ga je dan langs de garage of wacht je tot je remmen ineens weigeren?

Ieder stel is anders, maar de liefde is nooit af en zal ons altijd blijven verrassen. Ze zorgt voor de mooiste én de moeilijkste momenten van ons leven. Het is een spel waarvan niemand alle regels kent en dat nog nooit iemand heeft uitgespeeld. Maar er zijn wel lessen die je kunt leren en skills die je onder de knie kunt krijgen die zullen bijdragen aan een liefdevolle relatie. Daarom heb ik De Relatiecoach opgericht; een plek waar stellen op een luchtige manier meer kunnen leren over de liefde.

Boek een intake

Volg Anne op social media

voor meer tips en weetjes over de liefde.

Hét relatieboek

Met het boek Sorry, schatje ga je op een luchtige en leuke manier je relatie verbeteren. Je leert hoe je stappen kunt zetten om gedoe sneller op te lossen en weer liever voor elkaar te zijn. Dit boek staat vol oefeningen die jullie helpen elkaar beter te begrijpen. Zo brengen jullie de luchtigheid weer terug in jullie relatie.

Bestel het boek

Waar je Anne misschien van kent:

Eerder verschenen boeken