Coaching voor stellen Boek een intakegesprek Over Anne de Jong Alles over de methode Bestel het boek 'Sorry Schatje' Bestel het relatiespel Sorry schatje-AI De Relatiecoach in de media Opleiding tot relatiecoach De relatiecoach geeft tips Relatietest

Boek een intakegesprek

Wat fijn dat je kiest voor een relatiecoach. Boek hier jullie intakegesprek. Je krijgt tijdens dit gesprek al inzicht in jezelf, je partner en jullie interactie. Het is soms confronterend, maar vooral leuk en verfrissend om met de relatiecoach aan de slag te gaan.

De relatiecoach is er voor elke fase

  • Stellen die gewoon happy zijn.
  • Stellen die al veertig jaar samen zijn.
  • Stellen die verbinding of sprankeling missen.
  • Stellen die willen weten waarom ze zo vaak kibbelen.
  • Stellen die last hebben van moeilijke pubers.
  • Stellen die opzien tegen het moment dat hun moeilijke pubers de deur uitgaan.
  • Stellen die worstelen als samengesteld gezin.
  • Stellen die niet meer praten met elkaar.
  • Stellen bij wie het vertrouwen weg is, door vreemdgaan of andere ellende.
  • Stellen die het al bijna of helemaal hebben opgegeven.

Hoe werkt het?

Jullie relatiecoach traject gaat van start met een intakegesprek. Dit gesprek geeft al veel informatie over jullie verbeterpunten en het aantal sessies van een traject. Tijdens het traject, leren jullie elkaar, maar ook jullie interactie beter kennen. De tools die jullie leren kunnen gelijk toegepast worden in de praktijk en nemen jullie mee in de rest van jullie leven. Al onze relatiecoaches zijn gecertificeerde relatiecoaches.

Boek een intake

3 2 1 1 2 3

Neem regie en ga naar de groene zone

Boek een intake

Kies een coach die bij jullie past én snel beschikbaar is. Je krijgt in dit eerste gesprek al nieuwe inzichten.

Samen aan de slag

Jullie leren gedoe liefdevol op te lossen en elkaar beter te begrijpen. Het wordt weer leuker en vrijer!

Tools voor het leven

Wat jullie leren van de relatiecoach kunnen jullie je hele leven gebruiken, om naar de groene zone te komen.

Zijn je vragen niet allemaal beantwoord?
Neem dan contact op met Yvonne 020-2117652 of vul het contactformulier in.

De Relatiecoach methode ®

gebaseerd op oneindig veel coachuren en wetenschappelijk onderzoek

geeft je voor de rest van je leven vaardigheden om in de groene zone te komen

hielp al duizenden stellen bij het verbeteren van hun liefdesrelatie

Hier gaat ons hart sneller van kloppen!

Mijn vrouw en ik hadden al twee relatietherapeuten versleten voordat we bij Anneke kwamen.  Ik was daarom nogal sceptisch. Maar Anneke bleek anders. Scherp en prikkelend maar ook met humor. Door de oefeningen die ze ons gaf werd het al snel beter. We hebben echt weer lol samen ❤️

Wij doen allebei al jaren aan persoonlijke ontwikkeling. Vooraf dacht ik wel; we weten eigenlijk al wat ze ons gaat vertellen. Maar door het gesprek te voeren met een derde erbij, betrapten we onszelf op blinde vlekken, dingen die we zelf niet zagen. Onze gesprekken zijn diepgaander en interessanter geworden. En wat mijn man het leukst vindt, we hebben meer seks ????

Ik wilde eigenlijk niet, maar ik ben heel blij dat Esther heeft doorgezet. Ik was bang voor zo’n zweverig soft type dat me door ging zagen over mijn jeugd, maar Anne is gewoon heel eerlijk en leuk. Zij maakte het traject voor ons allebei prettig en confronterend. Als we Anne niet hadden gehad, was het zeker uitgelopen op een scheiding, want ik stond al met een been buiten.

Ik geloofde er niet zo in. Ik verwachtte vooral veel geneuzel. Ik dacht: ‘het ligt niet aan mij, maar aan haar.’ Ze was bijna alleen gegaan, maar op het laatste moment dacht ik: ik ga wel mee, zoveel tijd ben je er ook niet mee kwijt. Ik ben nu blij dat we samen zijn gegaan. We hebben er allebei veel van geleerd. Het bleek toch niet alleen aan haar te liggen 🙂

Ook weer zo’n stralend stel worden?

Veelgestelde vragen

Het tarief voor relatiecoaching is voor elk stel 200,- euro (excl. btw) per sessie.

Een coachsessie duurt ongeveer 1 à 1,5 uur per keer.

De intake is vrijblijvend. Mocht de intake niet bevallen, dan is deze gratis. Besluit je na de intake met het traject te starten, dan wordt deze in rekening gebracht. De intake is dan de eerste sessie van je coachtraject.

Het aantal sessies is, zonder een intake gehad te hebben, lastig in te schatten. Tijdens de intake wordt een inschatting van het aantal sessies gemaakt door jullie coach. Je betaalt alleen voor de sessies die je ook daadwerkelijk hebt afgenomen.

Ja, dat is mogelijk, echter adviseren wij toch om de sessies of het merendeel ervan live te doen.

Zeker! Je kunt ook in relatiecoaching komen met een familie- of werkrelatie. Al onze relatiecoaches kunnen je daarbij verder helpen.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Yvonne 020-2117652 of vul het contactformulier in.