Coaching voor stellen Boek een intakegesprek Over Anne de Jong Alles over de LV5 methode Bestel het boek 'Sorry Schatje' Bestel het relatiespel De Relatiecoach in de media Opleiding tot relatiecoach Relatietest

De Relatiecoach in de media

Onze droom is ieder stel te bereiken. Dus vinden we het extra leuk dat we terug te vinden zijn in de media! Bekijk hieronder meer over derelatiecoach.nl en Anne de Jong in de media.

Groot interview in het Parool
25-08-2023 | Anne werd onlangs uitgebreid geïnterviewd door het Parool: over haar jeugd, haar huwelijk met Kluun en over relatiecoaching. Benieuwd naar het artikel?
9 tips van Anne de Jong in de nieuwe ZIN Magazine
18-09-2023 | Anne geeft in het nieuwe nummer van ZIN Magazine 9 tips om een gezonde relatie te onderhouden met elkaar waarbij het óók nog leuk is. Nu in de winkel!
De SAAR-podcast: Met z’n allen naar de relatietherapeut
09-09-2023 | Anne vertelt in de SAAR podcast over waarom de vakantietijd een lastige tijd kan zijn voor stellen, én waarom je voorzichtig moet zijn met uit elkaar gaan.
Podcast of Hope
20-08-2023 | In deze podcast vertelt Anne over haar dagelijkse bezigheid met het thema geluk. Hoewel veel mensen haar praktijk bezoeken om gelukkiger te worden, heeft ze enige terughoudendheid met het woord 'geluk', vooral omdat dit vaak geassocieerd wordt met een voorbijgaand gevoel.
Anne bij The Friday Move van BNR
29-06-2023 | Hoe houd je je relatie uit de rode zone? Anne legde het aan Wilfred Genee uit in The Friday Move van BNR. De aflevering kun je hier terugluisteren!
Anne te gast bij KUKURU
25-06-2023 | Anne de Jong was te gast in Giel Beelens podcast KUKURU, en had het met hem over liefde, sorry zeggen en generationeel trauma. Beluister hier de podcast.
Anne bij Op1
23-06-2023 | Hoe houd je je relatie uit de rode zone? Anne schoof samen met Kluun aan bij het tv-programma Op1 voor haar nieuwe bestseller 'Sorry, schatje'. Samen vertellen ze de tips en tricks voor een relatie in goede én slechte tijden. Bekijk hier het hele item terug.
RTL Nieuws: ‘Zo word je liefdesvaardig’
30-06-2023 | RTL Nieuws heeft Anne geïnterviewd over haar nieuwe bestseller 'Sorry, schatje'. Ze vroegen haar naar de 5 basisprincipes van liefdesvaardigheid, en de 10 dingen (superskills) die je onder de knie moet hebben voor een goede relatie. Én ze bespraken de meest gemaakte fouten...
Anne & Kluun in AD Mezza
17-06-2023 | Het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad, Mezza, publiceerde een dubbelinterview met Anne en haar man Kluun. Over Sorry, schatje, de geheimen van een liefdevolle relatie en waarom je je kwetsbaar moet durven opstellen.
Anne in de SAAR PODCAST
18-02-2023 | Saar Magazine heeft onlangs Anne uitgebreid geïnterviewd over de LV5 methode, én samen met Anne ook een cursus gemaakt over 'Scheiden of blijven'. Anne was daarover ook te gast in de Saar podcast. Je kunt deze aflevering (#51) hier luisteren op Spotify..
Anne in Saar Magazine over liefdesvaardigheid
01-05-2023 | Saar Magazine interviewde Anne over het hebben van een lange relatie, en hoe je het samen leuk kunt houden. Lees hier het prachtige interview.
Anne samen met Kluun in de Elegance
29-10-2021 | Anne en Kluun gaven samen een eerlijk interview aan de Elegance, die in 5 scènes de ontstaansgeschiedenis van hun huwelijk schetst. Lees hier het interview: 'Ik dacht al snel: ik moet zeggen dat ik een vriend heb, want dit gaat nu al te ver'.
Complimenten geven aan LINDA.
01-03-2023 | Anne vertelt aan LINDA. hoe je échte complimenten kan geven. Ze zijn leuk om te geven én te krijgen: complimenten. Maar eh, wat is nou eigenlijk een goed compliment? LINDA. vroeg het aan een deskundige. En aangezien Anne (bijna) alles weet over het geven én ontvangen van een goed compliment klopten ze bij haar aan. Lees hier hoe je het beste complimenten kunt geven én ontvangen.
Anne bij BNR: Zo voorkom je ruzie
21-12-2020 | Anne was te gast bij BNR Nieuwsradio in het programma 'De Werkprofessor' om tips te geven voor hoe je ruzie kunt voorkomen – of het nu om het kerstdiner gaat of op de werkvloer. Terugluisteren kan! Klik hier voor de aflevering met Anne. 
Onderzoek samen met Psychologie Magazine
24-09-2020 | Samen met Psychologie Magazine onderzocht Anne waar we ons allemaal zoal aan ergeren én wat dat met ons doet. Wat blijkt: maar liefst 67% van de mensen heeft op dit moment wel gedoe met iemand in zijn of haar omgeving! Lees hier meer over het onderzoek en de andere uitkomsten. 
Anne in de Margriet
12-12-2020 | Voor de rubriek ‘Zij van’ in Margriet vertelt Anne in een mooi, persoonlijk interview hoe zij en Kluun elkaar hebben ontmoet, en hoe zij samen op de geluksroute zitten.
Anne in de LINDA.
30-09-2022 | Hoe houd je een goed gesprek over seks? Anne geeft tips & tricks aan LINDA. voor hoe je, op de Geluksroute-manier, samen een goed gesprek over seks kunt hebben. Lees hier de do's en dont's.
Anne in het Parool
11-08-2020 | Het Parool vroeg Anne wat hulp bij lastige sociale situaties. Ook Het Parool heeft behoefte aan een gids voor hoe je om kunt gaan met lastige sociale situaties. Ze vroegen aan Anne hoe je in 3 ("fictieve") situaties tóch op de geluksroute kan blijven. Lees hier het artikel.
Anne in het AD
05-10-2020 | Het AD interviewde Anne en legde haar 5 situaties voor met typische lastpakken: de veeleisende baas, de afwezige partner, de onverschillige puber, de irritante ex of de verloren vriend. Weten hoe je met al deze lastpakken om kunt gaan? Lees hier het artikel! 
Anne bij KUKURU
25-10-2020 | Anne was te gast in aflevering #39 van Kukuru, de podcast van Giel Beelen. Ze kwam langs om te praten over haar 5 stappen naar geluk, zogenoemde ‘zegelspaarders’, tips over veerkracht en goed durven vragen wat je écht wilt. Natuurlijk deelt ze ook haar drie favoriete boeken, en haar kijk op de dood. Beluister hier de podcast.
Anne in de Libelle
21-09-2020 De Libelle schakelt Anne in bij het beter omgaan met kritiek. De meeste mensen vinden het lastig om goed om te gaan met kritiek. Maar waarom is het incasseren van kritiek eigenlijk zo moeilijk, en is het eigenlijk wel ergens goed voor? Libelle zocht het uit en vroeg Anne om raad. Leer hier het artikel uit de Libelle.
Lovende bespreking in het NRC
23-09-2020 | Een 4 sterren in het NRC voor De Geluksroute. Het NRC Handelsblad recenseerde Anne's boek De Geluksroute, en gaf 4 sterren: 'Vol met nuttige tips en oefeningen... Geen lange lappen tekst dus, maar relevante vragenlijstjes en overzichtelijke stappenplannen. Alleen iemand die het vak in de vingers heeft, kan het zo helder overbrengen.' Lees hier de recensie.
Tips om nooit meer gezeik te hebben in de Grazia
10-11-2020 | Anne gaf tips aan de Grazia voor hoe je gedoe voorkomt met de mensen om je heen: ‘Chagrijnig omdat je baas je niet waardeert. Gefrustreerd omdat de intimiteit tussen jou en je partner ver te zoeken is. Geïrriteerd omdat je vriendinnen je wéér opzadelen met de organisatie van een weekend weg. Zo reken je af met gezeik.’

Reviews uit de media

Sterre van Leer, Psychologie Magazine

‘Oplossingsgericht, helder en vol herkenbare voorbeelden. De geluksroute is een lekker concreet stappenplan voor alle spanningen in sociale relaties.’

Jildou van der Bijl

‘Iedereen die waarde hecht aan relaties, zou dit boek moeten lezen.’

NRC Handelsblad

‘Legt helder uit wat je wel en niet moet doen om soepel om te gaan met anderen. Alleen iemand die het vak in de vingers heeft, kan het zo helder over brengen.’