Coaching voor stellen Boek een intakegesprek Over Anne de Jong Alles over de methode Bestel het boek 'Sorry Schatje' Bestel het relatiespel Sorry schatje-AI De Relatiecoach in de media Opleiding tot relatiecoach De relatiecoach geeft tips Relatietest

De Relatiecoach geeft tips

Gratis downloads uit 'Sorry, schatje'

De lovemap is als het ware een blauwdruk van je relatie. Onze lovemap wordt gevormd door verschillende factoren, zoals onze opvoeding, eerdere ervaringen en culturele invloeden. Het bepaalt voor een groot deel waarom we ons tot bepaalde mensen aangetrokken voelen en waarom bepaalde eigenschappen of gedragingen ons irriteren. Het is belangrijk om bewust te zijn van onze lovemap, omdat het invloed heeft op hoe we relaties aangaan en hoe we reageren op onze partners. Door je eigen lovemap te begrijpen en er open over te praten met je partner, kun je beter begrijpen waarom jullie elkaar soms niet helemaal begrijpen of waarom bepaalde dingen belangrijk voor jullie zijn.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superskill #3 uit mijn boek 'Sorry, schatje' vertelt je meer over de Verwoestende Vier. Het is eigenlijk heel simpel: de Verwoestende Vier zijn vier manieren van communiceren tijdens een ruzie die ervoor zorgen dat de boel escaleert. Leer de Verwoestende Vier kennen en voorkom dat ze de sfeer verpesten.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Doe de relatietest

Ontdek hoe jullie relatie ervoor staat

Kom erachter in welke zone jullie relatie zich bevindt en wat je kunt doen om jullie relatie te verbeteren.

Doe de relatietest

Kies voor De Relatiecoach methode®

Begrijp elkaar beter
Voel je weer gezien
Betere gesprekken
Eerlijker naar elkaar
Betere seks
Voel de liefde weer
Meer plezier samen
Ruzies beter uitpraten
Meer luchtigheid
Gelukkig samen oud
Elkaar weer écht zien
Meer aandacht voor elkaar