Coaching voor stellen Boek een intakegesprek Over Anne de Jong Alles over de methode Bestel het boek 'Sorry Schatje' Bestel het relatiespel Sorry schatje-AI De Relatiecoach in de media Opleiding tot relatiecoach De relatiecoach geeft tips Relatietest

De bestseller Sorry, schatje is nu te bestellen

Het no-nonsense relatieboek voor goede en slechte tijden. Bestel nu jouw exemplaar!

Dit boek is voor iedereen met een relatie

Gemiddeld gaan stellen vijf jaar te laat bewust aan de slag met hun relatie. Dat is zonde, want liefde is een vaardigheid die iedereen kan leren.

In Sorry, schatje leert Anne de Jong, dé relatiecoach van Nederland, je de vijf principes en tien essentiële skills die jou liefdesvaardig maken.

Art Rooijakkers
(presentator)

‘Met haar scherpe blik, zachte oordeel en goede raad geeft Anne de Jong het ideale relatie-advies.’

Froukje de Both
(presentatrice)

‘Het perfecte boek voor iedereen die het leuk wil hebben met elkaar. Praktisch, leerzaam en ook nog eens heerlijk om te lezen.’

Steffy Roos du Maine (ondernemer en auteur van Ongelimiteerd leven)

‘Niet alleen voor de slechte tijden, want voor deze net getrouwde (en gelukkige) vrouw was dit boek zó fijn om te lezen.’

Mis het niet!

Bestel Sorry, schatje bij de Relatiecoach:

  • Snelle verzending
  • Track & Trace-code van PostNL
  • Het boek past door de brievenbus
  • Afrekenen kan eenvoudig via iDEAL
  • Sorry, schatje is natuurlijk ook te bestellen bij je eigen boekhandel!

Bestel je boek 

Of bestel het e-book

Gratis verzending via PostNL
Veilig & makkelijk betalen met iDeal
Als een van de eersten het boek in huis

Sorry, schatje geeft je de tools om:

  • Liefdevol en duidelijk te communiceren (en dat ook vol te houden).
  • Je partner op nummer één te zetten, zonder jezelf uit het oog te verliezen.
  • Positief ruzie te maken.
  • Te dealen met bindingsangst, verlatingsangst en andere moeilijke zaken.
Zo maak je de slechte tijden makkelijker en de goede tijden nóg leuker.

Als psycholoog, coach, opleider en oprichter van De Relatiecoach en coachingsinstituut NONONS is Anne de Jong een begrip in de wereld van de relatiecoaching. Ze coachte duizenden mensen en leidde meer dan 700 coaches op. In Sorry, schatje kijk je mee in haar coachingspraktijk, haar eigen leven (samen met bestsellerauteur Kluun) én krijg je haar beste tips en oefeningen. Haar oefeningen draaien om actie, dat is het enige wat je relatie écht leuker maakt.

Anne schrijft zoals ze coacht: luchtig, no-nonsense en vol humor.

Bestel haar nieuwe bestseller

Waar je Anne misschien van kent:

Over Annes boek De Geluksroute

Sterre van Leer, Psychologie Magazine

‘Oplossingsgericht, helder en vol herkenbare voorbeelden. De geluksroute is een lekker concreet stappenplan voor alle spanningen in sociale relaties.’

Jildou van der Bijl

‘Iedereen die waarde hecht aan relaties, zou dit boek moeten lezen.’

NRC Handelsblad

‘Legt helder uit wat je wel en niet moet doen om soepel om te gaan met anderen. Alleen iemand die het vak in de vingers heeft, kan het zo helder over brengen.’

Veelgestelde vragen

De Relatiecoach webshop wordt gerund door de relatiecoach en Maven Publishing, de
uitgever van Annes boeken.

Het afrekenproces helpt je door alle stappen heen: je bepaalt hoeveel exemplaren je wil
bestellen, waar je bestelling heen moet en je kunt indien gewenst een ander factuuradres
instellen. Na bestelling ontvang je gelijk een orderbevestiging.

We versturen de boeken (ze zijn vooraf al gesigneerd) vanuit onze handlingpartner. Zodra ze met de post meegaan krijg je een track&trace toegestuurd. Als je bestelling vóór 15:00 uur is geplaatst op een werkdag dan wordt het diezelfde dag verzonden.
Ook ontvang je automatisch een factuur van je bestelling. Mocht er iets mis gaan met je bestelling, dan staat de klantenservice klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken op derelatiecoach@mavenpublishing.nl

Zeker! We versturen wereldwijd. Maar houd er wel rekening mee dat er dan verzendkosten gerekend worden. Dit omdat het (helaas) erg duur is om naar het buitenland een brievenbuspakketje te sturen. Wel ontvang je dezelfde ‘verzendkorting’ als Nederlandse klanten: we trekken het Nederlandse verzendbedrag af van de totale verzendkosten. Dus dan heb je nog steeds hetzelfde voordeel als Nederlandse klanten. Bij het afrekenen zie je wat jouw verzendkosten zullen worden. Heb je hier nog een vraag over? Mail ons op derelatiecoach@mavenpublishing.nl en dan helpen we je graag verder!

Je kan Sorry, schatje in je eentje lezen en toepassen in je relatie. Zoals Anne vaak zegt: er is maar één persoon nodig om een frisse wind te blazen in de dynamiek van een relatie. Wel zitten er voordelen aan om het samen met je partner te doen. In het boek gaat Anne hier verder op in, en geeft ze ook tips voor hoe je het eventueel aan je partner kunt voorstellen om dit boek samen te lezen.

Zeker! Het e-boek van Sorry, schatje kost 17,50 en kun je hier bestellen.

Na je bestelling kun je het e-boek gelijk downloaden.

Het is een ePub-bestand, wat inhoudt dat je het op elk device kunt lezen. Dat kan op je desktop met het gratis te downloaden programma Adobe Digital Editions (beschikbaar voor PC en Mac). Onze ebooks kun je ook lezen op je iPad of iPhone met de app iBooks (die zit standaard op je iPad of iPhone) of Bluefire. Voor Android-toestellen kan je de app Aldiko gebruiken om je e-book te lezen. Daarnaast kan je ook je e-book importeren in je Google Play-account als je dat wilt.

Ja! Anne gaat ook Sorry, schatje inspreken als luisterboek. Dat heeft alleen wel even een iets langere productietijd nodig, dus het luisterboek zal pas dit najaar verschijnen. Dan zal het beschikbaar zijn via alle gebruikelijke kanalen (waaronder o.a. Storytel). We houden je op de hoogte :).

In dat geval: neem contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via derelatiecoach@mavenpublishing.nl of bel 020 737 1065. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Doe de relatietest

Ontdek hoe jullie relatie ervoor staat

Kom erachter in welke zone jullie relatie zich bevindt en wat je kunt doen om jullie relatie te verbeteren.

Doe de relatietest

Kies voor De Relatiecoach methode®

Begrijp elkaar beter
Voel je weer gezien
Betere gesprekken
Eerlijker naar elkaar
Betere seks
Voel de liefde weer
Meer plezier samen
Ruzies beter uitpraten
Meer luchtigheid
Gelukkig samen oud
Elkaar weer écht zien
Meer aandacht voor elkaar